Arşiv logosu
  • English
  • Türkçe
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • English
  • Türkçe
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Kogulanathan, Jana" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Öğe
    Structure and heterogeneity of gliadin: a hydrodynamic evaluation
    (Springer, 2010) Ang, Shirley; Kogulanathan, Jana; Morris, Gordon A.; Kök, Mehmet Şamil; Shewry, Peter R.
    A study of the heterogeneity and conformation in solution [in 70% (v/v) aq. ethanol] of gliadin proteins from wheat was undertaken based upon sedimentation velocity in the analytical ultracentrifuge, analysis of the distribution coefficients and ellipsoidal axial ratios assuming quasi-rigid particles, allowing for a range of plausible time-averaged hydration values. All classical fractions (alpha, gamma, omega(slow), omega(fast)) show three clearly resolved components. Based on the weight-average sedimentation coefficient for each fraction and a weight-average molecular weight from sedimentation equilibrium and/or cDNA sequence analysis, all the proteins are extended molecules with axial ratios ranging from similar to 10 to 30 with alpha appearing the most extended and gamma the least.

| Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi | Kütüphane | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kütüphanesi, Bolu, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim